Tänään oli taas sellanen päivä että hyvä kun ite pysyin itseni perässä. Aamulla het ensimmäisenä piti ahneuksissaan lähtee mehtään keräämään lisää käpyjä koska mieleeni hiipi viime yönä ajatus, että käpyni loppuvat talven aikana jos en nyt niitä kerää varastoon :) No, pari tuntia menikin sitten iloisesti kyykkessä ja voin kertoa kaikille että viimeistään nyt on takareiteni aivan jumissa. Kyllä varmaan ohikulkijat nauro kun pyllistelin menemään ja yritin keksiä uusia tapoja noukkia käpyset maasta :)

Isännällä oli tänään harvinaisen lyhyt työpäivä joten käytin tilaisuuttani hyväkseni iltapäivällä ja raahasin hänet mukaani keräämään vielä yhden korillisen lehtikuusen käpyjä. Kuten arvata saattaa, olin ainut joka oli innoissaan löytämästäni uudesta apajasta. Pienen houkuttelun ja tarkkojen ohjeiden jälkeen hänkin jopa keräsi muutamia varpuja koppaani. Hieno mies, minun tukeni ja turvani :)

Illan suussa sainkin sitten loistavan idea alkaa väsäämään tuikkuja. No toki homma tyssäsi siihen että sopivia laseja ei sitten sillä sekunnilla ollut saatavilla. Siitä alkoi vuosisadan kinuaminen ympäri maakuntaa.. Kaikki tutut jotka vaan vastaan käveli niin piti udella josko olis kaappiin jäänyt pyörimään ylimääräisiä laseja. Muutaman sainkin poimittua matkaani ja toivottavasti ensi viikolla pääsisin jo kokeilemaan kuinka onnistuu tuikkusten teko.

Nyt tämä pieni orava käpertyy vällyjen väliin katsomaan leffaa ja nauttimaan vapaaillasta. Huomenna työpäivä ja varmaankin aamulla vielä ennen töitä vähän käpysiä hakemaan :)

Hyvää viikonloppua kaikille :)